Otto en Jeshua voor prikbord - Trichis hier zijn we goed in 1

Let's create some cool stuff!

Hier zijn we goed in:

Hier zijn we goed in - Content 1

Content

Het maken van rake content is waar we goed in zijn. Wij vertellen jouw verhaal met de juiste woorden, de beste beelden en het mooiste design zodat het je doelgroep raakt en prikkelt. Pixels en papier omarmen we allebei: wij vullen beeldschermen, boeken en bladen met originele content.

Met online content maak je razendsnel impact en is jouw boodschap overal. Wij bedenken scherpe social campagnes en ontwerpen buitengewone websites. Wij weten goed hoe online media in elkaar steken, dus ook welke online ‘ingrediënten’ we moeten combineren om je doelgroep maximaal te bereiken.

Print is springlevend. Een boek of een magazine biedt ruimte voor jouw unieke verhaal en komt vaak warm of gewichtig over. En in tegenstelling tot een online bericht dat verdwijnt als je niet klikt, blijft een boodschap op papier tastbaar. Wij gooien al onze creativiteit in de strijd om de mooiste boeken en bladen te maken.

Hier zijn we goed in - creatie 2

Creatie

Van landingspagina tot infographic en van online campagne tot een boek in limited edition: wij zetten onze schouders eronder zodat het goed in elkaar steekt en het er strak uitziet. Soms zijn onze ontwerpen sober, soms eigenzinnig of juist klassiek. Wel altijd onderscheidend en aansluitend bij jouw doel en wens.

In welke vorm we je boodschap gieten, bepalen we samen. Wordt het een display campagne? Een magazine? Een corporate story? Heb je een nieuwe huisstijl nodig? Of worden het webteksten, een totaal nieuwe website, een whitepaper, een reeks socialmediaposts of mailings, artikelen of interviews? Een mix van dit alles (of iets totaal anders, tuurlijk joh) is ook mogelijk. Wij werken tot in detail een campagne uit, inclusief tijdpad en begroting, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Hier zijn we goed in - Creatie 1
Hier zijn we goed in - strategie - Mariken van Gils

Strategie

Omdat wij de weg kennen in het medialandschap, weten we precies welke strategie we moeten gebruiken om jouw verhaal te boosten. Met onze creatieve denkkracht, een frisse externe blik en een sterk analytisch vermogen geven we richting aan je boodschap en draagt onze content bij aan jouw ambities.

Het begint bij een goed gesprek. Noem het een intake, een briefing, of houd het simpel en noem het een aangename kennismaking. Liefst live, bij jou, of bij ons, in het iconische HIG (Het Industrie Gebouw). Maar virtueel kan ook: wij facetimen, zoomen of Teamsen net zo makkelijk. Jij vertelt. Wij luisteren, vragen door en analyseren. Natuurlijk hebben we advies voor je. Deskundig, bruikbaar en uitvoerbaar. En vooral: strategisch. Zodat jouw business er beter van wordt.

 

Trichis boeken - Hier zijn we goed in

Boeken

Papier heeft altijd nét iets extra’s. Denk aan mooi papier, een matte kaft of de geur van een nieuw boek. Van boeken maken krijgen wij nooit genoeg. In opdracht én op eigen initiatief. We bedenken en schrijven, redigeren en geven vorm. We werven sponsors en verzorgen de publiciteit en verspreiding.

Trichis is niet alleen een contentbureau maar ook een officiële uitgeverij, met een contract met het Centraal Boekhuis. Dat verzorgt de fysieke distributie van boeken, vanuit eigen bedrijfslocaties naar de winkelstraat en naar alle online verkopers in Nederland en België.

Hier zijn we goed in - boeken
Hier zijn we goed in - bladen

Bladen

Een magazine is een waardevolle toevoeging in je communicatie en perfect om jouw verhaal stevig neer te zetten. Met liefde verzorgen we magazines van cover tot colofon, maar ook voor een restyling, een interview of eindredactie kun je bij ons terecht. In 1994 maakten we ons eerste magazine en in al die jaren is onze liefde voor bladen maken alleen maar groter geworden.

We bedenken de bladformule, voeren de hoofdredactie, schrijven reportages, interviews, sfeerverslagen, achtergrondartikelen, columns en een scherp voorwoord, instrueren de fotograaf, ontwerpen zo nodig infographics en andere illustraties, we verzorgen de eindredactie, geven het blad vorm en zorgen dat het gedrukt wordt in de gewenste oplage. Tekst, beeld en vormgeving van advertorials verzorgen we ook (inclusief acquisitie!).

Hier zijn we goed in - media verkoop 1

Mediaverkoop

Er ligt een plan voor een geweldig boek, magazine of campagne, maar er is te weinig budget. Een streep erdoor? Vergeet het! Als wij eenmaal geloven in een plan, dan zorgen we ervoor dat het er komt. Door mediaexploitatie te realiseren organiseren we de financiering. Wij hebben een fabuleus team dat regionaal en landelijk advertenties verkoopt. Ook de wereld van fondsen-werving en crowdfunding is ons niet vreemd. Van klassieke advertorial tot vernieuwende contentmarketing, wij gaan er vol in.

Hier zijn we goed in - media verkoop 2
Nieuwsgierig naar wat we
voor jou kunnen betekenen?