Otto en Jeshua voor prikbord - Trichis hier zijn we goed in 1

Let's create some cool stuff!

Hier zijn we goed in:

Hier zijn we goed in - Content 1

Content

Het maken van rake content is waar we goed in zijn. Wij vertellen jouw verhaal met de juiste woorden, de beste beelden en het mooiste design zodat het je doelgroep raakt en prikkelt. Pixels en papier omarmen we allebei: wij vullen beeldschermen, boeken en bladen met originele content.

Met online content maak je razendsnel impact en is jouw verhaal overal. Wij bedenken scherpe social campagnes en ontwerpen buitengewone websites. Wij weten goed hoe online media in elkaar steken, dus ook welke online ‘ingrediënten’ we moeten combineren om je doelgroep maximaal te bereiken.

Print is springlevend. Een boek of een magazine biedt ruimte voor jouw unieke verhaal en komt vaak warm of gewichtig over. En in tegenstelling tot een online bericht dat verdwijnt als je niet klikt, blijft een boodschap op papier tastbaar. Wij gooien al onze creativiteit in de strijd om de mooiste boeken en bladen te maken.

Hier zijn we goed in - creatie 2

Creatie

Van landingspagina tot infographic en van online campagne tot een boek in limited edition: wij zetten onze schouders eronder zodat het goed in elkaar steekt en het er strak uitziet. Soms zijn onze ontwerpen sober, soms eigenzinnig of juist klassiek. Wel altijd onderscheidend en aansluitend bij jouw doel en wens.

Hier zijn we goed in - Creatie 1
Hier zijn we goed in - strategie - Mariken van Gils

Strategie

Omdat wij de weg kennen in het medialandschap, weten we precies welke strategie we moeten gebruiken om jouw verhaal te boosten. Met onze creatieve denkkracht, een frisse externe blik en een sterk analytisch vermogen geven we richting aan je boodschap en draagt onze content bij aan jouw ambities.

Trichis boeken - Hier zijn we goed in

Boeken

Papier heeft altijd nét iets extra’s. Denk aan mooi papier, een glanzende kaft of de geur van een nieuw boek. Van boeken maken krijgen wij nooit genoeg. In opdracht én op eigen initiatief. We bedenken en schrijven, redigeren en geven vorm. We werven sponsors en verzorgen de publiciteit en verspreiding.

Hier zijn we goed in - boeken
Hier zijn we goed in - bladen

Bladen

Een magazine is een waardevolle toevoeging in je communicatie en perfect om jouw verhaal stevig neer te zetten. Met liefde verzorgen we magazines van cover tot colofon, maar ook voor een restyling, een interview of eindredactie kun je bij ons terecht. In 1994 maakten we ons eerste magazine en in al die jaren is onze liefde voor bladen maken alleen maar groter geworden.

Hier zijn we goed in - media verkoop 1

Mediaverkoop

Er ligt een plan voor een geweldig boek, magazine of campagne, maar er is te weinig budget. Een streep erdoor? Vergeet het! Als wij eenmaal geloven in een plan, dan zorgen we ervoor dat het er komt. Door mediaexploitatie te realiseren organiseren we de financiering. Wij hebben een fabuleus team dat regionaal en landelijk advertenties verkoopt. Ook de wereld van fondsen-werving en crowdfunding is ons niet vreemd. Van klassieke advertorial tot vernieuwende contentmarketing, wij gaan er vol in.

Hier zijn we goed in - media verkoop 2
Nieuwsgierig naar wat we
voor jou kunnen betekenen?