Het team

Trichis begon in 1994, met één blad voor de gemeente Rotterdam. Inmiddels bedenken en maken we ontzettend veel online en offline content. We tillen merken naar een hoger niveau, creëren campagnes, ontwerpen websites en geven zo’n twintig boeken en magazines per jaar uit.

Ons team van ontwerpers, communicatiespecialisten en schrijvers vind je in het Industriegebouw in Rotterdam. In Breda neemt Trichis Media de mediaverkoop en de distributie voor haar rekening.

Onze naam

Trichis is Grieks voor een visje met graten als haren. Een ansjovis, sardine of sprotje. Wat dat met content te maken heeft? Het klinkt gewoon lekker. En die visjes smaken naar meer.

Samenwerken = sterker staan

Als een campagne, strategie of corporate identity vraagt om nog meer creatieve denkkracht, werken wij samen met externe partners. Ons team breidt zich moeiteloos uit met artdirectors en ontwerpers en zo kunnen wij altijd de beste content creëren.

Kom werken bij Trichis!

Steek jij je creativiteit niet onder stoelen of banken en het liefst in mooie magazines, boeken en campagnes? Eet jij deadlines als ontbijt en hou jij van weidse uitzichten over Rotterdam?

Laat van je horen, want wij zijn altijd op zoek naar talent.